VCA Basisveiligheid

Bevat: Veilig werken | Werkplekken en arbeidsmiddelen | Elektriciteit, gevaarlijke stoffen en meer

Deze cursus is voor iedereen die zich de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu eigen moet maken en deze praktisch moet kunnen toepassen op het werk.

Beschikbaar via: Nederlands

Prijzen vanaf: 5.30 € / Maand *      

30 dagen geld terug garantie
 

Cursus Introductie

Overal waar wordt gewerkt gelden wettelijke rechten en plichten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Veilig werken betekent dat u tijdens het werk beschermd bent tegen gevaren. Het gaat om gevaren voor uw gezondheid en welzijn, voor uw collega’s en voor uw omgeving. Een goede bescherming tegen gevaren betekent zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.

De cursus is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen VCA.

Deze cursus dient ook als naslagwerk. Met deze cursus heeft u alles wat u moet weten en praktisch moet kunnen toepassen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu altijd bij de hand, op uw mobiele telefoon.

Waarom deze cursus kopen?

Deze cursus is de perfecte voorbereiding op het veilig en gezond uitvoeren van werkzaamheden. Onze DuoTesting methodiek zorgt ervoor dat u het snel leert en dat u uw kennis behoudt.

Wanneer u deze cursus heeft afgerond, bent u in staat om het B-VCA examen met succes af te leggen. Met het diploma in de hand kunt u veilig werken en daarbij rekening houden met de gezondheid en het welzijn van uzelf en van anderen.

Aanvullende Informatie

Deze cursus is onderdeel van onze suite Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteitsmanagement.

Prijs

Voor een organisatie is de prijs van deze cursus VCA Basisveiligheid 35,00 euro per persoon per 12 maanden.

Speciale Aanbiedingen

Deze cursus is onderdeel van ons BASISPAKKET.

Het DuoTrainin BASISPAKKET bevat 40+ trainingen, waarvoor een organisatie EUR 79 per gebruiker per 12 maanden betaalt.

Het DuoTrainin ENTERPRISE PAKKET bevat 90+ trainingen waaronder alle trainingen uit het BASISPAKKET. De prijs voor een organisatie van dit ENTERPRISE PAKKET is EUR 199 per gebruiker per 12 maanden.

Beide pakketten zijn inclusief ons Learning Management Systeem (LMS). Het minimale aantal gebruikers voor beide pakketten is 10.