Training Inrichtingskunde Office Academy

Bevat: Werken op kantoor | Ergonomie | Meubelen | Materialen en meer

Deze cursus is voor mensen die kennis en inzicht in de breedte van het inrichtingsvak willen ontwikkelen.

Beschikbaar via: Nederlands

Prijzen vanaf: 20.10 € / Maand *      

30 dagen geld terug garantie
 

Cursus Introductie

De Training Inrichtingskunde is ontwikkeld door Office Academy in samenwerking met facilitaire specialisten en projectinrichters, zowel uit het bedrijfsleven als overheidsinstellingen. Deze training is de perfecte voorbereiding op de Basiscursus Inrichtingskunde en komt tegemoet aan de vraag vanuit de kantoor- en projectinrichting en het facilitair bedrijf.

De deelnemers worden opgeleid tot “Inrichtingskundige”. Zij hebben kennis en inzicht in de breedte van het inrichtingsvak en zijn professionele gesprekspartners.

Waarom deze cursus kopen?

Cursisten die met succes de Training Inrichtingskunde hebben gevolgd kunnen vragen beantwoorden met betrekking tot kantoorinrichting in de breedste zin en kunnen de opgedane algemene en specifieke kennis toepassen.

Aanvullende Informatie

Dit is de digitale DuoTrainin versie van de Basiscursus Inrichtingskunde van Office Academy. Office Academy is onderdeel van Uitgeverij Gelderland/Inside Information en verzorgt praktijkgerichte opleidingen op het gebied van huisvesting en interieur.
Deze training is tot stand gekomen in samenwerking met de VIP - de Nederlandse Vereniging van InrichtingsProfessionals.

DuoTrainin maakt gebruik van de gepatenteerde intelligente adaptieve DuoTesting leermethodiek waardoor u sneller leert en minder snel vergeet. Ook kunt u op elk tijdstip en waar u ook bent teruggaan naar uw cursus, op elk apparaat.

Deze DuoTrainin cursus is ter voorbereiding op de Basiscursus Inrichtingskunde en toetsing daarvan door Office Academy. Tijdens deze toetsing werken de cursisten aan de hand van een programma van eisen (PVE) een inrichtingsvoorstel uit en worden tijdens een mondeling examen getoetst op parate kennis en inzicht.

Prijs

De prijs voor deze Training Inrichtingskunde is €199 per gebruiker per 12 maanden.
Tot en met 31 december 2018 is de prijs voor deze training €169 per gebruiker per 12 maanden.
VIP-leden krijgen een extra korting van €20 op deze prijzen.

Speciale Aanbiedingen


Aanbieding Prijs
Voor VIP-leden geldt een korting van €20 op de Training Inrichtingskunde.
Meld je hier aan.
 -€20
Deze Training Inrichtingskunde + jaarabonnement op Inside Information (normaal €100): meer informatie / aanmelden bij Office Academy
 €269
Examen en certificaat: meer informatie / aanmelden bij Office Academy
 €450
Voor boeken over het inrichtingsvak, bezoek Uitgeverij Gelderland