Introductie Six Sigma

Bevat: Concept | Organisatie | Methodiek en Hulpmiddelen

Deze cursus is een introductie van de befaamde Six Sigma-methodiek voor kwaliteitsverbetering.

Beschikbaar via: Nederlands | English

Prijzen vanaf: 1.50 € / Maand *      

30 dagen geld terug garantie
 

Cursus Introductie

Onze cursus "Introductie Six Sigma" brengt u het vermaarde Six Sigma systeem voor kwaliteitsverbetering.

Ontwikkeld door Motorola en gepionierd bij General Electric, hebben veel van de grootste bedrijven Six Sigma en de Six Sigma filosofie geïmplementeerd, waarbij hun processen zijn verbeterd en er enorm veel geld is bespaard.

Waarom deze cursus kopen?

In deze cursus maakt u kennis met de basisprincipes van Six Sigma. Het onderliggende concept, de organisatiestructuur en de belangrijkste methodiek zijn geen geheimen meer als u deze cursus heeft gedaan. Een overzicht van enkele analytische hulpmiddelen die veelal worden gebruikt bij de toepassing van Six Sigma is ook onderdeel van deze cursus.

Onze DuoTesting methodiek zorgt ervoor dat u het snel leert en dat u uw kennis behoudt, ook omdat u altijd terug kunt gaan naar uw cursus, op elk apparaat.

Als u deze cursus heeft afgerond, heeft u een goed begrip van Six Sigma en de belangrijkste waarden ervan. Na afloop van deze cursus bent u in staan om de vervolgstappen in de implementatie van Six Sigma in uw organisatie te bepalen.

Aanvullende Informatie

Deze training Introductie Six Sigma is onderdeel van onze VGM/TQM suite van cursussen.

Prijs

Voor individuele gebruikers is de prijs van deze Introductie Six Sigma cursus 12 euro per persoon per 12 maanden.

Voor een organisatie is de prijs van deze Introductie Six Sigma cursus €5.00 per persoon per 12 maanden.

Speciale Aanbiedingen

Deze training is onderdeel van ons FOUNDATION Pakket.

Het DuoTrainin FOUNDATION Pakket bestaat uit 40+ trainingen, voor een prijs van €79 per gebruiker van een organisatie per 12 maanden.

Ons ENTERPRISE Pakket bevat 90+ trainingen, inclusief alle trainingen uit ons FOUNDATION Pakket. De prijs van het DuoTrainin ENTERPRISE Pakket is €199 per gebruiker van een organisatie per 12 maanden.

Deze beide pakketten zijn inclusief ons optioneel te gebruiken Learning Management System (LMS). Het minimum aantal gebruikers voor deze beide pakketten is 10.