Voor organisaties

Door op de "Meld je aan" knop te klikken ga je akkoord met de DuoTrainin condities

Een All-in-one Learning Management Systeem.

Content op maat

In tegenstelling tot andere systemen genereert DuoTrainin content op maat voor iedere medewerker om de effectiviteit van trainingen te verhogen en het competentieniveau te verhogen.

Blended Learning

DuoTrainin combineert de voordelen van e-learning en fysieke trainingen in een blended learning platform om een organisatie's trainingsbehoeften te realiseren.

Voeg je eigen trainingen toe

Organisaties kunnen hun eigen materiaal toevoegen om trainingen te maken en daarbij gebruik maken van de DuoTesting methodiek in combinatie met bestaande DuoTrainin trainingen.

Training on-the-go

DuoTrainin kan on-the-go worden gebruikt altijd, overal, op elk apparaat met een internetverbinding en is makkelijk in gebruik, leuk en zelfs licht verslavend.

Training management eenvoudig gemaakt

Geautomatiseerd management van alle medewerkertrainingen in een gebruiksvriendelijk en intuïtief dashboard. Real time rapportages en statistieken kunnen worden gegenereerd met een muisklik.

Corporate compliance

Creëer een controleerbaar werkproces rondom je organisatie's corporate compliance beleid om er zeker van te zijn dat je medewerkers op de hoogte zijn van alle regels en voorschriften.