VCA Basisveiligheid

VCA Basisveiligheid

Bevat: Veilig werken | Werkplekken en arbeidsmiddelen | Elektriciteit, gevaarlijke stoffen en meer

Deze cursus is voor iedereen die zich de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu eigen moet maken en deze praktisch moet kunnen toepassen op het werk.

Beschikbaar via: Nederlands

Prijzen vanaf: 6.66 € / Maand *

Inleiding

Overal waar wordt gewerkt gelden wettelijke rechten en plichten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Veilig werken betekent dat u tijdens het werk beschermt bent tegen gevaren. Het gaat om gevaren voor uw gezondheid en welzijn, voor uw collega’s en voor uw omgeving. Een goede bescherming tegen gevaren betekent zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.

De cursus is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen VCA.

Waarom deze cursus kopen?

Deze cursus is de perfecte voorbereiding op het veilig en gezond uitvoeren van werkzaamheden. Onze DuoTesting methodiek zorgt ervoor dat u het snel leert en dat u uw kennis behoudt.

Deze cursus dient ook als naslagwerk. Met deze cursus heeft u alles wat u moet weten en praktisch moet kunnen toepassen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu altijd bij de hand, op uw mobiele telefoon.

Wanneer u deze cursus heeft afgerond, bent u in staat om het B-VCA examen met succes af te leggen. Met het diploma in de hand kunt u veilig werken en daarbij rekening houden met de gezondheid en het welzijn van uzelf en van anderen.

Prijs

Voor individuele gebruikers is de prijs van deze cursus VCA Basisveiligheid 66,00 euro per persoon.

Voor een organisatie is de prijs van deze cursus VCA Basisveiligheid tussen de 35,00 en 52,50 euro per persoon.

Prijzen zijn per kalenderjaar.